Metalvar d.o.o.

Newsletter-Studeni, 2012

Pr(a)va adresa za zavarivanje i toplinsku obradu

AKCIJA – 10% POPUSTA NA UREĐAJ Esab CADDY MIG C200 i

Ostvarite 10% popusta na ovaj vrhunski ESAB-ov uređaj za zavarivanje. Esab Caddy Mig C200i savršen je izbor za zahtjevne radove na terenu i visini jer svojim malim dimenzijama i težinom od 11,5 kg omogućava brzo i kvalitetno zavarivanje u raznim aplikacijama. Aparat ima mogućnost priključenja na agregat i zavarivanja praškom punjenom žicom. Napajanje 220V, kolut žice od 5kg. Akcija traje do 20.12.2012. ili do isteka zaliha.

PREDSTAVLJAMO NOVI PROIZVODNI PROGRAM RUČNIH UREĐAJA GERIMA

Njemački proizvođač Gerima predstavio je novi program ručnih uređaja za obradu krajeva prije zavarivanja i skidanje nadvišenja zavara. U ponudi su alati zračno ili električno pogonjeni, sa mogućnošću odabira kuta i geometrije obrade. Prednosti ručnih uređaja Gerima: lagani i jednostavni za upotrebu, patentirana rotirajuća glava sa reznim noževima, agresivan rez koji omogućava obradu u prvom prolazu, izvanredna svojstva apsorpcije trzaja prilikom rada, lagano održavanje. Proizvode Gerima odlikuje funkcionanost, pouzdanost i kvaliteta, zbog čega su jedan od vodećih proizvođača u segmentu obrade limova.

NOVI PROGRAM DODATNIH MATERIJALA ZA ZAVARIVANJE, MARKE TYSWELD

Novo u ponudi dodatnih materijala za zavarivanje – proizvodi poljskog proizvođača Tysweld. U mogućnosti smo vam ponuditi sve vrste MIG/MAG žica i elektroda po povoljnim cijenama. Svi materijali proizvođača Tysweld podvrgnuti su strogim kontrolama kvalitete. Svaki proizvod zadovoljava najviše zahtjeve potvrđene relevantnim certifikatima – TÜV, DB, DNV, CE, GL, LR, BV, ABS, a pakiranje je dizajnirano kako bi se olakšalo gospodarenje otpadom.

PREZENTACIJA STROJEVA ZA OBRADU RUBOVA, GERIMA I GULLCO

Prezentacija strojeva za obradu rubova Gerima i Gullco održat će se u studenom u prostoru tvrtke Metalvar. U sklopu prezentacije prikazat će se mogućnosti strojeva za obradu rubova Gullco KBM 18 i Gerima SMA 50 E. Ukoliko želite prisustvovati prezentaciji, pošaljite prijavu na našu E-mail adresu. Broj mjesta ograničen. O točnom datumu i vremenu prezentacije bit ćete naknadno obavješteni.

ZAVRŠENI RADOVI TOPLINSKE OBRADE U BRODOGRADILIŠTU VIKTOR LENAC

U brodogradilištu Viktor Lenac u Rijeci poduzeće Metalvar uspješno je završilo posao toplinske obrade u sklopu radova na remontu broda Sampson. Ovaj vrlo zahtjevan posao toplinske obrade operateri Metalvara uspješno su odradili u predviđenom roku strojevima ukupne snage 800kW. Korišteno je 10 uređaja Miller ProHeat 35 i 7 uređaja Electroheat, kojima je upravljalo sedam operatera. Poslovi toplinske obrade trajali su od siječnja do kolovoza ove godine.

PARTNERI

    

      

Radnička cesta 27, 10000 Zagreb, tel +385 1 6005703, Fax: +385 1 6062290

E-mail: [email protected] , www.metalvar.hr