Metalvar d.o.o.

O nama

Tvrtka Metalvar d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu bavi se prodajom uređaja za zavarivanje, rezanje, toplinsku obradu i druge tehnologije iz područja metalne industrije.

Zastupnici smo više renomiranih svjetskih proizvođača kao što su Esab, Nelson, HGG… Za svu opremu koju prodajemo osiguravamo servis sa skladištem rezervnih i potrošnih dijelova, a poslovnim partnerima pružamo punu stručnu podršku.

Osim prodaje nudimo kompletnu uslugu toplinske obrade predgrijavanjem i odžarivanjem elektrootpornim i indukcijskim postupkom, sa referencom više izuzetno zahtjevnih i uspješno obavljenih poslova u vodećim hrvatskim kompanijama kao što su INA, Đuro Đaković, brodogradilišta Uljanik, Viktor Lenac i Brodosplit.

Iza nas je 18 godina uspješnog poslovanja i slobodni smo reći da nas odlikuje iskustvo, poslovnost, pouzdanost i stručnost. Dali smo svoj poseban doprinos uvođenju na hrvatsko tržište novih tehnologija kao što su izrada montažnih spojeva štiftanjem, indukcijsko predgrijavanje, indukcijsko ravnanje limova, zavarivanje električnih vodiča, robotizirano rezanje cijevnih prodora.

Uvijek vodimo računa o tome da je naša djelatnost uslužnog tipa, te da naša uspješnost ovisi o tome koliko su naši kupci zadovoljni našom stručnošću i pouzdanošću. Vjernost starih poslovnih partnera i stalni rast broja novih potvrda nam je da radimo dobro.