Metalvar d.o.o.

Newsletter-Prosinac, 2012

    

     

Pr(a)va adresa za zavarivanje i toplinsku obradu

AKCIJA – 20% POPUSTA NA DODAVAČ ŽICE Esab Feed
Obnovite svoje stare poluautomate za MIG/MAG zavarivanje Esabovim dodavačem žice ESABFeed, kompatibilnim sa 400/500A izvorima ESAB i Uljanik. Dodavač radi na 42V/50Hz i pogoni kolut žice od maksimalno 18 kg, te omogućava dodavanje pune ili praškom punjene žice 0,6-1,6mm brzinom 1,9-25,0 m/min. U slučaju potrebe naš će serviser zamijeniti vašu staru opremu novim dodavačem. Akcija traje do 31.01.2013. ili do isteka zaliha.
AKCIJA -15% POPUSTA NA PROGRAM Tecnomec
Iskoristite akcijski popust od 15% na Weldcutov proizvodni program Tecnomec. U programu trenutno ima oko 50 modela REL i TIG invertorskih aparata za zavarivanje, te nekoliko modela izvora za plazma rezanje. Skrećemo pažnju na uređaj Mark 150 DIGI koji ima mogućnost REL zavarivanja elektrodom do 4mm, a na agregat se može priključiti bez oscilacije napona. Uređaj ima ugrađenu ARC-FORCE funkciju, mogućnost TIG postupka uz uspostavljanje luka LIFT funkcijom, pulsirajući luk i digitalni prikaz struje zavarivanja. Akcija traje do 31.01.2013. ili do isteka zaliha.(Opširnije…)
METALVAR SUDJELOVAO NA SEMINARU DTZI U PULI
Društvo za tehniku zavarivanja Istre organiziralo je 29. studenoga u Puli, stručni seminar pod nazivom „Suvremene tehnike zavarivanja i rezanja kod izrade metalnih konstrukcija“. Seminaru je prisustvovalo 50–tak sudionika. Djelatnici Metalvara izložili su u sklopu seminara nove proizvode iz područja suvremenih tehnika, te održali predavanje o pripremi rubova limova i cijevi prije zavarivanja elektrolučnim postupkom. Naglasak je bio na kod nas manje korištenom glodanju u odnosu na plinsko rezanje. (Opširnije…)
GAZPROM ODOBRIO SAFETRACK PinBrazing SISTEM KATODNE ZAŠTITE
Najveći svjetski proizvođač plina Gazprom odobrio je i preporučio ove godine SAFETRACK PinBrazing sistem za izvođenje katodne zaštite na njihovim cjevovodima. Postupak se temelji na tvrdom lemljenju spojnih elemenata-svornjaka koji na vrhu imaju sloj lema na osnovi srebra. Pištolj za lemljenje napaja se iz prijenosnog akumulatorskog izvora, a postupak je autoriziran i operativno vrlo jednostavan. Metalvar d.o.o. osim primjene na katodnu zaštitu nudi u suradnji sa švedskom firmom SAFETRACK proizvode za spajanje električnih priključaka s primjenom na željeznici, gromobranskim instalacijama, drugim vrstama uzemljenja i slično.
 HGG ZAVRŠIO POSAO REZANJA ZA CIJEVNU KONSTRUKCIJU STINGERA 
Nizozemska firma HGG s kojom surađujemo na području rezanja cijevi i profila završila je za Saipem posao rezanja za cijevnu konstrukciju stingera Castorone, specijalnog broda za polaganje kabela.(Opširnije…)
PARTNERI

Radnička cesta 27, 10000 Zagreb, tel +385 1 6005703, Fax: +385 1 6062290

Email: [email protected] , www.metalvar.hr